Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

hullajtottagancs-bemutató

2014/07/24. - írta: vészmadár (pica pica)

A vadászok mufurc népség, elevent is. Rajtuk kívül viszonylag kevés szakmára jellemző, hogy az operabáltól a sarki fűszereshez tett leruccanáson át egészen a temetésig mindig és kizárólag a munkaruhájukat hordják. Mivel volt szerencsénk Sopronban (is) tanulni, nagy számú erdészt kergettünk az őrületbe azon okfejtésünkkel, miszerint ugye ők is csodálkoznának, ha egy orvos műtétre beöltözve menne el egy focimeccsre?

Mellékszál: ehhez hasonló eset, amikor valakinek az utcai ruhája focimez. Aki szerint ez rendben van, az most képzelje el, hogy beöltözik hokijátékosnak, és elmegy bevásárolni. Tehát egy sportöltözet az utcán, tetszik érteni? Mellékszál vége.

Tehát a vadászok ugye - mint mondtuk - furcsa népség: alsógatyáig bezárólag csakis zöldben járnak, szociális képességeik általában visszafogottak, vonzódnak a furcsa arc- és testszőrzetekhez, és mindehhez jön a tény, hogy lelődöznek mindenféle állatot, amelynek fogyasztása amúgy nem szükségszerű, de meg még olyan nagyon nem is jellemző mai világunkban. Természetesen vannak erre olyan kincstári magyarázatok, mint vadgazdálkodás, csak hát bárhogy ferdítjük a dolgot, egyfelől úgy gondolom, nem a szarvasok szállták meg a betonutakat az erdeikkel, másfelől a konkrét egyed szempontjából tökéletesen indifferens, hogy őt most magasabb rendű vadállomány-szabályozási okokból durrantották koponyaalapon, ugyanis saját szemszögéből nézve az van, hogy békés legelészés közben pofán lőtték, aminek következtében esélye sincs megdugni senki ünőt többé.

Hosszúra nyúlt bevezetőnk után térjünk rá a hullajtottagancs-bemutató kérdésére, ami majdnem olyan vicces szókapcsolat, mint az egérszalonna-applikátor, csak ezt tényleg komolyan is gondolják. Kutatásaink alapján arról van szó, hogy a levetett agancsokat összeszedegetik lelkes természetjárók, majd nézik. anatómiai értelemben ez tökéletesen ugyanaz, mint ha a eltennénk a levágott körmeinket, hogy a vendégeinknek megmutassuk a legszebb darabokat, talán csak egy fokkal kevésbé gusztustalan. (Ínyenc olvasóinkkal osztjuk meg az olyan, csak a vadásztársadalomban élő matematikai anomáliákat, mint a páros hetes és a páratlan hetes agancs fogalma, ami amúgy magyarul 13 és 14 ágú agancspárt jelent.). Ha Sopronban erdész szakos hallgatót látnak, mindenképp kérdezzék meg, miért van a karjukon állandóan vérnyomásmérő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr216539743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása