Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

rohambabakocsi

2014/07/11. - írta: vészmadár (pica pica)

Nem tudjuk mi ez, viszont bababörzéken rendszeresen keresik. Ferenc, szemfüles olvasónk szerint erre itt alant illik a név:

rohambabakocsi.jpg

 

Ellenben ha nem ez, akkor elképzelésünk sincs, mégis mi a falhoz kent túrós batyu. Nagy sebességgel is stabilan tolható babakocsi? Katonai célú, álcázott szállítóeszköz? Úgy érezzük magunkat, mint Ádám anyák napján. Elakadtunk, kellene az a közönségsegítség.

Címkék: szavaink
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr366499347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noirp 2014.07.17. 19:49:26

Szerintem ez olyan harcijármű lesz, amivel, gyerekedet szállítván is, simán átérsz egy négy-hat sávos út gyalogátkelőjén, mielőtt visszavált a lámpa pirosra...vagy ha már visszaváltott, jaj annak, aki mégis megtaszajt.

Vagy olyan, kétéltű-szerű kombinált izé, amivel Budapest legrettenetesebb _intermodális központjai_ban sem taknyolsz el, a vasutat a busszal, buszt a metróval, metrót a...mittudomén, marsrutkával összekötő aluljáró-és kazamatarendszerben. Sőt, nem mernek fellökni sem.

noirp 2014.07.18. 14:54:26

nem :( ...nincs hozzá igazán odaba*szó ötletem...Kérek türelmet :(

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.07.18. 19:49:30

jól van, de ha van egy jó gyógynövényes poénod, vagy akár komplett posztod a cickafarkról a plansandbeastsbe, az is jó:)

noirp 2014.07.21. 13:09:24

@vészmadár (pica pica): Aranyos vagy, de momentán max. azt posztolhatnám be, milyen a kilátás két méter hó alól, azt meg tudod te is :)

noirp 2014.07.30. 18:16:29

finom puha a bundája, de ha lehúzod róla, szénné büntetnek. (nem alaptalanul)
:)
süti beállítások módosítása