Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

precíziós

2014/08/31. - írta: vészmadár (pica pica)

Pláne ha precíziós penge. Vagy precíziós műszer. Vagy rakéta. Nem csak András kódnevű kedves olvasónkat lehet az előre csomózott kötélért szalajtani a kifejezéssel, szerkesztőségünk is régóta kutatja a fenti nem létező szó forrását. Egyszerűen minden, amit jelenthet, azt tökéletesen fedi a precíz szó, nem beszélve a sajnálatos tényről, hogy a legótvarabb, gagyi szarokra aggatják újabban rá. Lelkünk sötét bugyraiba nézve magunk is beláthatjuk, hogy a precíziós mérleg az semmi más, mint egy mérleg, legfeljebb ha nagyon akarom, akkor egy pontos mérleg, Minden más megközelítés téves, úgyhogy a fogyasztásfetisisztáknak (aka. konzumidióta) lófasz a seggükbe. Precíziós lófasz.

2 komment

canvas

2014/08/28. - írta: vészmadár (pica pica)

Van az a rémisztően sznob réteg, amely képes teljes komolysággal előadni, hogy a kezében szorongatott szimatszatyor az egy Louis Vuitton "kenvesz" táska. Külön öröm az az altípus, amelyik már a márkanevet is Luíz Vujtonnak ejti. A márkanév felhorgasztotta asszociációinkat figyelmen kívül hagyva, igazságot kereső tekintetünk fénypászmáit fordítsuk ezúttal a nevezett kenveszre, amely mindenki által közismerten semmi más, mint vászon. Így, egyszerűen: vászon. Minden olyan elmélet, amely megpróbál minket köcsög sznobizmusával megvezetni, hogy ez egy speciális anyag, meghatározott szövéssel, összetétellel és jellemzőkkel, baromság, már amennyiben természetesen az, ám ezt a speciális szövésű, meghatározott összetételű és jellemzőjű anyagot úgy hívják, hogy VÁSZON. Emészd meg, kiskancsó.

Szólj hozzá!

közműolló

2014/08/27. - írta: vészmadár (pica pica)

Oké, teljesen világos, hogy a vezetékesvíz-hálózat és a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítettségének abszolút, és egymáshoz mért arányszámai fontosak. Épp ennyire érthető, hogy nevezett trendek grafikus ábrázolása mindenféle vizuális képzetet kelt a szemlélőben. Na de kérem: olló? És ezt így most hogy? Jó már, hogy nem homárpöcs vagy kalamájóbajusz. De még azok legalább viccesek volnának. Ellenben ez pont annyira vicces, mint Occam borotvája, amiről a magasságos Jar-Jar Binxnek sem értem, mitől borotva. Javasoljuk a tej-kakaó arányt a mai naptól csokoládészablyának nevezni. Ha már, ugye.

Címkék: szavaink
1 komment
süti beállítások módosítása