Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

metálterpesz

2014/04/11. - írta: vészmadár (pica pica)

Már eleve, ugye, a terpesz vagy terpeszállás. Pláne ha metál-. Ezen belül is létezik kisterpesz (énekeseknek) és nagyterpesz (gitárosoknak és Bruce Dickinsonnak). A nagyterpesz egyik változata a Downing-féle nagyterpesz (Judas Priest-terpesz), melyet bárki automatikusan alkalmazni kezd, akinek Jackson Flying V kerül a kezébe. (Mondhatni, a A Downing-féle nagyterpesz az a nagyterpesznek, ami a Dickinson-féle alkalmazásban a gitáros nagyterpesz az énekes kisterpesznek. Reméljük, még velünk vannak). Sátánvilla, felvarró, szinkron-headbang, lóhaj, villanygitár, stagediving, cipzáros paplan, boroskóla, hülyegyerekzene. Mindegyik külön-külön is alkalmas arra, hogy mosdatlan 16 évesnek tűnjünk megint.

Amúgy jó az, főleg reggeli előtt, éhgyomorra. Other bands play, Manowar kills.

2 komment

certifikálás

2014/04/10. - írta: vészmadár (pica pica)

Áltudományok kedvenc kifejezése. Amúgy valamiféle bizonyítást, igazolást, hitelesítést jelentene, csak hát arra ott van a hitelesítés szavunk. Igen jellemző, hogy az egyik első találat a certifikálás szóra a Komplementer Hipnózis Egyesületre mutat, akik igen hosszan fejtegetik, hogy a hipnoterapeuta is olyan, mint a teve, lehet egypúpú, kétpúpú, meg mindenféle, úgyhogy az igazi hipnoterapeuta az a certifikált hipnoterapeuta. Ehhez azt hiszem, nincs is mit hozzáfűzni. Ja de, van. 'csög.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

óvodapedagógus

2014/04/07. - írta: vészmadár (pica pica)

Minthogy tanári végzettségünket Sopronban, az egykori óvónőképzőn, a Benedek Eleken szereztük (Molnár tanár úr, üdvözli a fuvolázó elefánt), volna éppen meglátásunk magával a szakmával kapcsolatban is, ám ezúttal erőt véve magunkon a kifejezésre koncentrálunk. Az teljesen világos, hogy ugyanazzal a jelenséggel állunk szemben, amely a raktárosokat logisztika szakemberré emelte, a személyzeti osztályt meg HR-menedzsmentté. Felsőoktatási intézményeknél is hasonló a jelenség: ahol 3 év alatt még nem kezdődött előadás időben, tanársegédnél magasabb végzettségű élő ember nem lépet az előadóterembe, és amelynek presztízse - részben ezek miatt is - csak egy üszkösödő mellúszójú, haltetves aranyhal túlélési esélyével állná a versenyt, szóval az ilyen intézménynek a diplomája már konkrétan pergamenen kerül kiadásra, bazilikagomb méretű, cirádás pecséttel, és az intézményi portás is aranysújtásos libériában feszít. Hasonlóképp: az alacsony társadalmi megbecsültségű szakmák igyekeznek minél komolyabban hangzó nevet találni maguknak. Véleményünk szerint ezzel többet ártanak maguknak, mint használnak, viszont igen szórakoztató tud lenni az erőlködés, ahogyan igyekeznek fontosnak látszani. Nevessünk velük, és persze saját magunkon is, ha kell.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása