Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

nem kicsit

2016/05/10. - írta: wjozsi

Látszólag ártalmatlan alapszavak ezek. Ám a belőlük torzszülöttként alkotott állandósult szókapcsolat a legeslegfeleslegesebb kifejezések számát szaporítja "nem kicsit" (jaj). Ha valaki egy kérdésedre ezzel felel, folytasd a kérdezést, amíg rendes választ nem kapsz:

Hanem mégis mennyire? Igen, annyira? És miért nem azzal kezdted? A csapostól is egy nem meleg nem málnaszörpöt kérsz nem műanyag nem vázába? A csajodat/pasidat elviszed nem múzeumba, hogy ne meghallgassatok egy nem horror nem színdarabot? Utána nem idegen helyre mentek nem világmegváltani nem kicsit? És mi lenne, ha azt mondanád, hogy kérsz egy korsó hideg sört? Ha a szíved hölgyét/lovagját moziba vinnéd, megnézni egy romantikus filmet? Utána hazavinnéd és (beszélgetnétek), de nagyon?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr478488470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása