Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

túltol

2016/03/17. - írta: wjozsi

A kimaxol rokona. Azt a sunyi látszatot kelti, mintha az ősi magyar ikerszavak családjába tartozna, valójában azonban csupán egy részeg hangmérnök által a sörrel leöntött keverőpulton történt elfuserált takarítás közben véletlenül kiejtett szó hippi-utánérzéses elterjedésének köszönhető a létezése. Ennek ellenére kötelezőnek érzi minden startupper (fúj), hogy kihágásait, eltévelyedéseit, és úgy általában bárminemű túlzásba vitt cselekedetét e szóval változtassa megbocsáthatóvá. Tévednek: ezzel csak nő megbocsáthatatlan tetteik száma.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr498487842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wjozsi 2016.03.18. 19:46:18

Igen, igen, köszi: a történeti hűség kedvéért szögezzük le, hogy valóban ott hangzik el először nyilvánosan. Jó film, de a kifejezés mégsem 1989-ben terjedt el, hanem csak az elmúlt néhány évben. Úgyhogy hajlok a kettős eredet elfogadására. A filmben vicces, a közbeszédben nem.

zindeksz 2016.03.22. 10:39:51

ennek a felmenője a fullba-tolja (OMG!) pl. 'ne told fullba a kretént' :D

wjozsi 2016.03.23. 00:11:30

@zindeksz: Borzalom. Ugyanez felszólítómódban "toljad neki ezerrel".
süti beállítások módosítása