Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

rusztikus

2015/02/22. - írta: vészmadár (pica pica)

Három Michelin-csillagos sztárszakácsok jelzője cukrászati alkotásaikra. Annak a ténynek az elkendőzését megkísérelni igyekvő jelző, hogy fentebb utalt sztárszakácsunk a legegyszerűbb muffint sem tudja normálisan elkészíteni. Ebbéli keservében csakis hidegen kikevert dolgokkal pacsmagol, vagy nekiáll a bögrés sütinek, ami persze sosem sikerül, így születik meg a "rusztikus megjelenésű" (értsd: előemésztett szöcskehányásra emlékeztető) végeredmény. Az igazság ellenben az, hogy míg főzni olyasmi, mint vízfestékkel expresszionista sünt készíteni akvarellpapírra, addig sütni olyan, mint bütykös tengelyt esztergálni fordított pofa nélkül. Más karaktert kíván. Hülyegyerek.

Címkék: szavaink
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr707206031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2015.02.27. 11:14:02

rusztikus még a cigányputri állagú vadászház nevű képződmény, amiben hideg van és szálka. meg a kézügyességgel nem rendelkező emberek által létrehozott csúnya bármi.

amúgy a főzés-sütésben mennyire igazad van, a sütés egy misztikus feketedoboz jellegű érthetetlen izé, míg a főzés egy könnyedén kivitelezhető dinamikusan változtatható folyamat.:D

Albu 2018.03.06. 15:31:34

A tetszetős kifejezésre emlékeztet, amivel a szart próbálták eladni, mivel nem írhatták rá: szép. : )
süti beállítások módosítása