Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

mínusz egyedik nap

2015/02/04. - írta: vészmadár (pica pica)

Logikailag, de meg még amúgy bármilyen szempontból, úgy szakmailag, mint emberileg, a humán mesterséges táplálási protokollok és a kvantumelektrodinamika jelenkori eredményei szerint egyaránt, a mínusz egyedik nap pont annyira értelmes, mint azt kijelenteni aktuális partnerünknek, hogy a szexuális elhasználtsági fokunk "úgyszólván szűz". Rejteznek a módszerben lehetőségek még, így pl. a számomra szimpatikus III. András királyunkra ezentúl I. Andrásként fogok hivatkozni, a proli megközelítésű I. András ellenben mínuszmásodik Andrássá fog jelentéktelenedni szememben. Zugevők is lelki megnyugvást találhatnak a módszerben, amely értelmében bármely elfogyasztott falat az aznapi első falat, nem számítva a mínusz 317. falattól a nulladikig számozott falatokat.

Ez blogunk első posztja.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr847140365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albu 2018.03.06. 15:34:48

A nulladik órát hogy gyűlöltem! És pont matek volt. Mondtam is, hogy az első előtt nincsen sorszám, ne keféljük már át egymást!
süti beállítások módosítása