Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

terpesz

2014/03/23. - írta: vészmadár (pica pica)

Valahányszor meghallom, hogy "Álljatok terpeszbe!", lelki szemeim előtt egy kupac hasnyálmirigy-szerűen ocsmány, tüskékkel gazdagon teleszórt húsevő növény jelenik meg, amibe nekem most bele kellene állni. Hát inkább álljon bele a didergős cápa.

dedicated to herbee

Címkék: szavaink
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr905875156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herbee (törölt) 2014.03.23. 17:58:06

Bizony, a herpesz és a terpesz nem egy szóhasadásos paronima, csak egy mezei paronima, de ne aggódj, egy vírusos fertőzésbe sokkal nehezebb beleállni mint egy testhelyzetet felvenni.
A fejállás-fejenállás ill. a kézállás-kézenállás kérdéskör sokkal izgalmasabb, mert jelen esetben ha melletted állnék a tornasorban és a " hiába erőlködik tornatanár" megkérne, hogy álljak kézen, bizony ráállnék a tiedre, minden őszinte barátságom és megbecsülésem megtartása mellett.

herbee (törölt) 2014.03.23. 18:01:14

Az pedig, hogy herbee név alatt pornó blogot írtam, ne tévesszen meg senkit, olyan kedvem volt. Úgyis nyilván tudjátok ki vagyok.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.03.23. 20:35:06

@herbee: a helyzet az, hogy a fejállás/fejenállás, illetve a kézállás/kézenállás szópárokat mi egyetlen egyszer sem említettük meg. Innen nézve klasszikus logikázós nyelvművelő marhaságnak tűnik a fejállás erőltetése a fejenállás helyett, ugyanaz a téma, amikor elkezdenek okoskodni sokan,hogy a katasztrófavédelem hibás, mert nem a katasztrófát védjük. Nem fejtem most ki, miért sánta az érvelés, felesleges. a szakszavakról alkotott véleményünket ugyanakkor részletesen kifejtjük több posztban is, pl. a belső kulcsnyílású csavarról szólóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.03.23. 20:36:43

@herbee: őszintén szólva én nem tudom, ki vagy, de én valszeg a saját barátnőmet sem ismerném meg, ha ide kommentelne más néven, úgyhogy ne vedd magadra.

herbee (törölt) 2014.03.24. 02:04:53

@vészmadár (pica pica):
Igazat kell, hogy adjak,azzal a kikötéssel, hogy ezek nem a szaknyelvben alkalmazott kifejezések az adott testtartásokra, hanem a közérthetővé tett kifejezései az adott testtartásoknak, hogy szegény "hiába erőlködik tornatanár" ne mondjon el 5 perces monológot egy 15 másodperces gyakorlat előtt, mielőtt azt a kedves hallgatóság végrehajtja.
Másrészt addig álljál terpeszben amíg rá nem jössz ki vagyok :P
süti beállítások módosítása