Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

sör- és borkorcsolya

2016/05/17. - írta: wjozsi

[Megjegyzés: Már rég elkészült ez a poszt, amikor fölfedeztem, hogy két éve szerzőtársam sokkal markánsabban kifejtette véleményét ugyanerről. Az övé jobb.]
 
Közeledik a nyár, eljött a címben emlegetett télisportok ideje. No de álljunk csak meg egy szóra! Láttatok már korcsolyát? Most képzeljétek el, hogy addig kicsinyítitek, amíg be nem fér a szátokba, hogy egy, a hüllőktől ellesett félköríves nyakmozdulattal lenyelhessétek. Bizony erőlködni kellene hozzá rendesen. Ugye már a gondolat is elborzaszt? Hiszen végighasítaná a garatot, majd a nyelőcsövet, a gyomorban súlyos belső vérzéseket okozna, és azután a kevésbé szerencséseknek még a bélrendszerét is összekaszabolná, az örök mázlisták ezt talán már meg sem érnék. A korcsolya nem ennivaló, nem csúszik és nem passzol semmilyen alkoholos italhoz. Az ugyanis a jég. Ha a csúszástól is eltekintünk, akkor a sütemény, a sajt, az olajos magvak.
 
A gasztronómia és az élelmiszeripar területe amúgy is látványosan felülreprezentált a felesleges szavak világában, hát kérem ezt legalább hagyjuk!
 
PS: Személyes megjegyzés: igazából sajnos szeretem mindkét szót. Talán a sör és a bor miatt.
1 komment
süti beállítások módosítása