Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

kellemes ünnepeket

2016/12/18. - írta: wjozsi

Ezzel a kedélyes hangzású, jóindulatúnak tűnő, de álságos kifejezéssel több súlyos baj van.

1.) A „kellemes” önmagában is gáz. Kellem? Ó jaj... De jó, nem bánom, kellemes lehet egy parfüm illata vagy egy hátvakarás. Kb. „nem is rossz” értelemben. A 88 éves B.-nagymama szerint például kizárólag a lábvízre lehet jellemző ez a tulajdonság.

2.) Az „ünnepek” a felesleges mellébeszélések melegágyának számító PC beszéd kreálmánya. Értsd: bármit is ünnepelsz mostanában, legyen az karácsony, hanuka, télapó, újév, norvégmintás csúnyapulcsiünnep vagy akár a nagy manitu lólengése - nekem mindegy, mert én leszarom, csak nem akarlak megsérteni vele.

Értem én persze azt is, hogy az olyan vallásos kifejezések, mint például „áldott”, meg „kegyelmekben gazdag” nehezen állnak a mai profán háeresek, menedzserek és egyéb irodisták szájára, nekik javaslom e blog alapítójától hallott vállalati kultúros elvtárs őszinte szavait, aki borgőzösen elmondott beszédét így zárta: „Áldott, ....ööööö.... KLASSZ karácsonyt @##&@!”*

 *A mondat végén megbotlott, így az utolsó szó nyomdafestéket nem tűr, legalábbis egy ilyen ünnepi postban csak azért sem írom le.

csunyapulcsi.jpg

1 komment
süti beállítások módosítása