Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

cukiságbomba, felrobbant az internet, kommentcunami

2016/07/06. - írta: wjozsi

Manapság (megj.: egyszer ez a szó is sorra kerül) kéjes borzongással keresi az emberiségnek a posztmarxista értelemben vett proletariátus szellemi örökségét kinőni képtelen, faéknél egyszerűbb gondolkodású, életének középpontjába a vasárnapi rántott húst helyező szelete a sokkoló híreket, melyeknek a hagyományos természeti katasztrófák mellett mind gyakrabban fő motívumai holmi robbanások. A robbanás, mint fizikai folyamat ugyebár kis helyen koncentrálódó energia hirtelen felszabadulása. Ez lehet kedvező is - például a benzinmotorban -, de az esetek többségében nem szeretjük, ha valami felrobban. A józan többség még azt sem, ha az történetesen épp a "cukiságbomba". A hétköznapi dolgok szerencsére nem szoktak csak úgy felrobbanni. Sem az internet, sem a Facebook, sem a sportvilág, sem az EU-ellenesek tábora. Még akkor sem, ha a fiatal újságírónemzedék mostanában kedvenc trendi szófordulatai között szerepelteti ezt a többi katasztrófa-átértelmezéssel - mint például mosolycunami, földrengésszerű győzelem - együtt, hogy ezzel bevonzza a metrónmobilrólfészbúkozó Kevinek és Dzseniferek reklámfogyasztó seregét.
 
Büntetést e katasztrófa-irányzat alkalmazóinak nem is kell kieszelnünk, beszéljen helyettünk inkább az alábbi Petőfi-apokrif:
Mit érdemel az az okos,
kattintásvadász, na mit?
Borecetes, sütőporos
beöntés cu...
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr128870660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noirp 2016.07.06. 16:09:42

Az a Petőfi-epigon négysoros, az nagyon ÜT.

wjozsi 2016.07.06. 16:23:29

@noirp: :-) Nemrég akadtak rá véletlenül egy barguzini bányaszerencsétlenség túlélői után kutatva.

Void Bunkoid 2016.11.29. 13:57:14

Késő hozzászólás, de...

...ez csak szokásos időszaki divatszó, olyan mint amikor a kilencvenes években minden "fergeteges" volt, a kétezres években meg - meglepő módon a modoroskodó Horthy-korszakbeli pesti szlenget elrántva a sírból - "menő".
süti beállítások módosítása