Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

unortodox

2016/04/29. - írta: wjozsi

Lássuk csak: épp fenn állunk egy emelvényen, kamerákkal, mikrofonokkal és ellenséges lelkületű újságírókkal körülvéve, miközben önbizalmat sugározva, de belülről feszengve már két és fél ezredmásodperce azon tűnődünk, melyik is az a kifejezés, amelyik épp a nyelvünkön van, csak pont most nem jut eszünkbe, pedig az elődeink és a saját elfuserált kapkodásunk által dagasztott fekáliakupacból improvizációs technikákkal és elterelő hadműveletekkel előre menekülő stratégiánkat az jellemezné legtalálóbban. Ilyenkor megbocsátható, ha jobb híján ez a szó ugrik be. De csak ilyenkor. Máskülönben ezt a kellemetlen hangzású, viszketést, szemrángást, enyhe émelygést okozó kifejezést főleg azok a koncerteken tablettel hadonászó közgazdászpalánták használják, akik minden második mondatukba igyekeznek egy általuk sem pontosan értett fordulatot fűzni, amitől hitük szerint egy csapásra dörzsöltnek és tudományosnak látszanak. Igazából unortodox az, amikor az öreg ciceszbejszer azzal tesz egy utolsó kétségbeesett próbálkozást a nála negyven évvel fiatalabb Yedidahnál, hogy levágatja a pajeszát. Nem. Jön. Be.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr918672230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.04.29. 16:44:51

nem tudom, h az "igazándiból" volt-e már, de igény az lenne rá. :)

wjozsi 2016.04.30. 18:42:47

@henrik_: Az olyan, mint a játszásiból? Meg a nem mutiból készült? Nem értem, ezek szerintem teljesen normális szavak. Egy átlagos intelligenciával rendelkező ember életének első négy évében. :-) Kösz a tippet!

Blue Lemon 2016.05.01. 07:17:05

Valamit kezdhetnétek az úgymonddal és az összességébennel.

wjozsi 2016.05.01. 15:39:51

@Hajdu Imre, Gombos Levente: Az úgymondról amióta gyerekeim vannak, mindig a 100 Folk Celsius együttes Miért piros a majom feneke c. száma jut eszembe, amelynek a végén örökös kedvenc bemondóm, Kudlik Júlia a Delta tudományos híradó stílusában ezt olvassa föl: "[...] A már eddig is több millió dollárt felemésztő kutatások arra a kérdésre keresik a választ, hogy a majomnak miért piros az a része, ahol _úgymond_ nem fészkel az agy." Kösz a tippet, mennek a listába!

Blue Lemon 2016.05.01. 22:09:06

@wjozsi:
menjen akkor már ez is: 'indul a mandula'. hála.

wjozsi 2016.05.01. 23:47:42

@Hajdu Imre, Gombos Levente: Na ez telitalálat, már egy ideje külön rovatot, vagy extra-posztot tervezek az egykor talán vicces, de mára reménytelenül elcsépelt kifejezések számára. Oda jól illik!

Blue Lemon 2016.05.02. 12:00:46

internet népe. aha, az interneté.
süti beállítások módosítása