Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

riport

2014/06/28. - írta: vészmadár (pica pica)

Faszul magyarított (illetve dehogy magyarított, pont ez a baj) angol kifejezés, a multis világ kivagyi gyökereinek egyik unásig koptatott baromsága. A jelenség alapja a betonfejű, nagypofájú félműveltség, amikor nem tudjuk elképzelni, hogy az átadó nyelvből érkezett szó az évszázadok alatt jelentésmódosulást szenvedhet. Ők nem értik, hogy az angol report (jelentés, beszámoló) nem ugyanaz, tágabb értelmű, mint a magyar riport (képes  vagy írott beszámoló eseményről, műfaj). Ahogy a pathetic az nem patetikus, hanem szánalmas, a conrete nem konkrét, hanem beton, és az MIT sem technológiai intézet, hanem műszaki egyetem. Magunk részéről javasoljuk, hogy minden multis köcsögnek törje ki a kezét a főnöke, ahányszor az beszámoló helyett riportot akar a kezébe nyomni.

2 komment

kikarikíroz

2014/06/24. - írta: vészmadár (pica pica)

Már elevent ugye a karikíroz mérföldekkel gázosabb, mint Balaton Soundon a Ricsekendő. Meggyőződésünk továbbá, hogy a karikíroz jelentése eredendően magában foglal mindent, amit a ki- igekötő hozzáadhatna, ergo és következésképpen, ez egy túlbonyolizált, nem létező szó, amelynek a puszta hangzása amúgy olyan, mint egy köhögőroham, amely az erdélyi kopasz nyakú tyúk tolla fosztásának forró vizes változatát hivatott körülírni diszkréten. Mindenképp javasoljuk egy mondatba tuszakolni a kotorékeb szóval, nagyon vicces eredményt kapunk.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

magácska

2014/06/23. - írta: noirp

Jellemzően bagó-, száj-és koliportafülke-szagú, szvátteres, Csápelbiciklis, öreg-primitív-suttyós szó. Szó, amit amit kedveskedésnek szánnak, de szerintem inkább nyálas, mint nyájas. Még a hé, gyere ide, te hülye picsát is jobban tolerálom, mint ezt a "magácska női  hölgy, én pedig ezért magácskával nagyon udvarias vagyok" szándékú, és mégis oly surmó megnyilvánulást.

1 komment
süti beállítások módosítása