Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

szörtyzörej

2014/06/06. - írta: vészmadár (pica pica)

A humán orvoslás egy újabb gyöngyszeme és/vagy aranyrög(j)e. Valójában nem is akarja az ember tudni, mi az, ami ezt tudja csinálni, sem azt, hogy miért csinálja, azt meg pláne nem szeretnénk megtudni, hogy van bennünk bármi, ami ilyet tud. Gyomorsavat bugyborékoló, hasi lőtt sebet tudunk esetleg még elképzelni, aminek a leírására ezt a szót használnánk, de azt sem jó szívvel.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

sürgős

2014/06/05. - írta: vészmadár (pica pica)

Annyit jelent, hogy valami túlkompenzáló félvezető-helyettes paprikajancsinak pont most jutott eszébe valami elkészítendő jelentés, hogy aztán 3 hónapig álljon a dolog a fiókjában. A munkát (majd egyszer, idővel) elkészítő oldaláról tekintve egyetlen munka sem számít sürgősnek, amíg a noszogató e-mailben nincs már a megszólítás mögött is legalább 5 felkiáltójel. A "legutolsó határidő" kifejezés az az időpont, amikor legelőször elolvasod ténylegesen az egész levelet, mit is akarnak egyáltalán. Jó esetben ilyenkorra kiderül, hogy útközben olyan paradigmaváltás történt (közigazgatásban ez azt jelenti: eltelt legalább 2 nap), ami az eredeti üzenetet okafogyottá teszi. Örvendezzünk félhangosan.

1 komment

cápanádó

2014/06/04. - írta: vészmadár (pica pica)

Ami az angolban - legalábbis magyar füllel - úgy-ahogy funkcionál, azt a magyar nyelv egyértelműen kiveti magából. Nálunk egyszerűen nem működik az, hogy a békavihart békarnak, a sajtos pogácsát sagácsának, a szennyes lelkű apple-buzi vállalati középvezetőt meg szavkának hívjuk. Egyszerűen nem. Követeljük a a sajtó cápanádó-mentesen tartását. Különben lesz itt baj.

Szólj hozzá!

méhnyak-nyákdugó

2014/06/03. - írta: vészmadár (pica pica)

Eleve ugye férfiember annyira nem kíván mélyen elmerülni a női test napi működésének verejték- és váladékszagú rejtelmeiben (fordítva is valószínűleg így lehet ez), de könyörgöm, hogy jutott bárkinek eszébe olyan nevet adni egy női szervhez kapcsolódó dolognak, aminek a puszta hangzása is öklendezős savgombócokat horgaszt fel a hallgatóságban? Nem vagyok köteles elhinni, hogy ezt hetero találta ki.  Mindazok, akik életükben terveztek még dugni, ne olvassák el ezt a posztot.

Szólj hozzá!

került

2014/06/02. - írta: Otm Shank

A kutya, nyugdíjazása után nálam került elhelyezésre, ahol házőrzési feladatok ellátásával került megbízásra. 

Gyakorlatilag elmondása kerülhet, miszerint megfontolás tárgyává tételre kerül, hogy lényegében tehát elmondhatjuk-e, hogy ha és amennyiben történetesen arra kerül sor, miszerint feltéve, de meg nem engedve voltaképpen arról lenne szó, hogy tulajdonképpen. Kvázi.

Szólj hozzá!

alternatív

2014/06/02. - írta: vészmadár (pica pica)

Az öltözködéstől a zenén át mindenféle életmódik vagy művészeti ágig egyként azt jelenti: szar és/vagy drogos szar. Lényege az, hogy az alkotó nem bírja megemészteni, hogy az emberi fülnek/szemnek/agynak természetesen vagy tanultan kellemes, arányos, esztétikus megoldásokat már megírták, ezért elkezd a nyilvánvalóan szar dolgokhoz nyúlni. A benne feszülő ellentétet két kulcsmondattal oldja fel, az egyik arra vonatkozik, hogy amit ő gyárt az egyedi (és így lesz 145 teljesen egyforma, egyedi alternatív zenekarunk, akik a végén a BS-ben koncerteznek 45 ezer ember előtt), a másik annak taglalása, mennyi munka fekszik a produktumban. Mintha attól jobb lenne. Az ilyennek alternatív, polikarbonát lófasz a hátsójába.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása