Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

hiphopszcéna

2014/05/16. - írta: vészmadár (pica pica)

Csilla csodálatos találata ez a remek szóösszetétel. Az egyik legirritálóbb szakújságírói fordulatot vegyíti a hadonászó pálcikaemberekre utaló stílus megnevezésével. Hallatán lelki szemeink előtt egy alsógatyáját a feje körül hordó 15 éves jelenik meg, aki erősen hadonászva a gyerekkori játékpisztolyával, befenyíti a 9 éves Benőkéket a homokozóban. És aki szerint a flow - való az egy rímpár.

Szólj hozzá!

dibdáb

2014/05/15. - írta: vészmadár (pica pica)

Szabolcs, kedves olvasónk gyönyörű találata. Hangzását tekintve kb. így határozná meg a saját stílusát egy bedugult orrú, náthás graffitys-rapper. Elvileg jelent is valamit, de ne legyenek illúzióink, a kutyát sem fogja érdekelni, mert ha ezt a szart mondatba csomagoljuk, úgyis mindenki csak röhögve fetrengeni tud majd. Tíz évente érdemes leporolni, hogy az új generációk is nevethessenek egy jót.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

pacuha

2014/05/14. - írta: vészmadár (pica pica)

Nem érdekel, honnan származik. Őszintén szólva, azt is vastagon leszarom, ha az egyetlen, dokumentáltan ó-nemestünde szó, ami ránk maradt a Szíriuszról ideköltözésünk idejéből. Az sem érdekel, ha a jelenlegi emberi nyelvek teljes szókészletében az egyetlen fennmaradt példa az írásban csak részlegesen nem jelölt félzöngétlen hátrahasonulásra. Pusztulnia kell. Azon nyomban, haladéktalanul.

Címkék: szavaink
2 komment

nyílászáró

2014/05/12. - írta: vészmadár (pica pica)

Az emberi lények címkézési hajlama időnként erősen túlteng. Például meggyőződésünk, hogy tökéletesen felesleges egy kételemű halmazt (ajtó, ablak) egy önálló névvel jelölni, különösen akkor, ha az a halmaznév leírva hosszabb, mintha a felsorolnánk a halmaz összes elemét, és szóval elválasztva. Nagy mértékben életszerű és indokolt kifejezés mindenkitől, aki szerint a repedés az anyagfolytonossági hiány.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása