Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

löncs

2014/03/30. - írta: vészmadár (pica pica)

A dolog, ami miatt létjogosultságot nyer a húsipari termék kifejezés. Pont úgy hangzik, mint ahogy kinéz. Pont úgy néz ki, mint ahogy készül. Pont úgy készül, mint amiből van. A leplezetlen igazság transzparenciájának diadala, a tökéletes szó.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

ácsorog

2014/03/30. - írta: vészmadár (pica pica)

H. Petra kedves olvasónk liblingje. Klasszikusan rossz hangzású szó, a bennfoglalt hangzók teszik levakarhatatlanul taknyossá. Olvasónk csak simán kiakad tőle, míg szerkesztőségünkben felhorgasztja a vágyat, hogy csivavákat turmixoljunk össze koalamackókkal energiaszörpnek. Még az ácsorognál is olyanabb az ácsingózik, aminek hatására kiskezicsókolommal kezdünk köszönni nyilvánosan. Hajmeresztő.

Címkék: szavaink
2 komment

szösszenet

2014/03/29. - írta: vészmadár (pica pica)

Professzor Pizka remek találata. Bájosan pajkosnak szánt, vicceskedő izé, valójában nettó lófasz, krumplipürével. Idegesítően csipogó, wannabe költőnők gyakori szava szellemi termékükre, érzékeltetendő, hogy mily könnyedséggel fakadt fel belőlük a jégverem-életem sorvégpár. Az ilyeneknek nyugodtan valljuk be, hogy kedvenc irodalmi műfajunk a cselekményes pornó, úgysem ismerik fel benne a kulturális utalást.

Címkék: szavaink
Szólj hozzá!

kiosztmány

2014/03/27. - írta: vészmadár (pica pica)

Ez a handout állítólag magyarul. Mondjuk személy szerint én a handoutról is azt hittem volna, hogy valami pornós linkgyűjtemény-alkategóriája. Mint a Magyar Tudományos Akadémiától szíves közlésükre megtudtam, a handout a köcsög multis neve a megbeszélés vagy konferencia előtt kiosztogatott rövid összefoglalóknak. Az egész multis szókincs egy teliberakott verébfing, úgyhogy ugorjunk is a nevezett magyarításra, mely szerint: kiosztmány. Egy mostanság megalkotott szónál ennyi porosságot felfedezni olyan érzés, mintha lenne egy 20 éves csajunk, aki konkrétan 98-nak néz ki, csak valamivel rosszabb az elmeállapota. Aki ezt kitalálta, magozzon avokádót légypapírral.

Címkék: szavaink
5 komment
süti beállítások módosítása