Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

közműolló

2014/08/27. - írta: vészmadár (pica pica)

Oké, teljesen világos, hogy a vezetékesvíz-hálózat és a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítettségének abszolút, és egymáshoz mért arányszámai fontosak. Épp ennyire érthető, hogy nevezett trendek grafikus ábrázolása mindenféle vizuális képzetet kelt a szemlélőben. Na de kérem: olló? És ezt így most hogy? Jó már, hogy nem homárpöcs vagy kalamájóbajusz. De még azok legalább viccesek volnának. Ellenben ez pont annyira vicces, mint Occam borotvája, amiről a magasságos Jar-Jar Binxnek sem értem, mitől borotva. Javasoljuk a tej-kakaó arányt a mai naptól csokoládészablyának nevezni. Ha már, ugye.

Címkék: szavaink
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr116641127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pici Shana 2017.05.31. 15:03:02

Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb. Első megfogalmazója William Ockham, a 14. században élt angol filozófus, ferences rendi szerzetes.

„ Borotvával hasítsuk ketté a szükségtelen hipotéziseket! ”
– William Ockham
süti beállítások módosítása