Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

élettel össze nem egyeztethető

2014/07/22. - írta: vészmadár (pica pica)

A központi idegrendszerrel össze nem egyeztethető kifejezések Koenigseggje és/vagy Paxmanje (ínyenceknek: Cavaillé-Coll-ja, Ricco Kühn Reissmanja,  esetleg Courtois-ja). Szinte biztos, hogy egy mondatban fog szerepelni a "fejtől elválasztott test" fordulattal. Majdnem biztos, hogy elsősegély-vizsgához kapcsolódó tankönyvben találkozott mindenki vele először. Jelentését tekintve nem több, mint ha azt mondanánk, biztosan halott. Ha ön, kedves olvasónk, az első randevúján e kifejezéssel nem vágott magán eret, jó eséllyel egy enyhébb ebolát is kihordana lábon. Gratulálunk!

 

PS: a zenekulturális utalások kiteljesítéséért hálás köszönetünk Professzor Pizka szerzőtársunknak.

Szarkafalvy megígérte, hogy ha megszaladnak a blog bevételei, veszünk egy  Ricco Kühn Reissmant, vagy egy Alexander 103-at, úgyhogy  tessenek kattintani buzgón. (bár az igazi egy Professor Pizka custom lenne az igazi Hans Pizka professzortól.) :)

Pizka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr256535763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása