Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

sürgős

2014/06/05. - írta: vészmadár (pica pica)

Annyit jelent, hogy valami túlkompenzáló félvezető-helyettes paprikajancsinak pont most jutott eszébe valami elkészítendő jelentés, hogy aztán 3 hónapig álljon a dolog a fiókjában. A munkát (majd egyszer, idővel) elkészítő oldaláról tekintve egyetlen munka sem számít sürgősnek, amíg a noszogató e-mailben nincs már a megszólítás mögött is legalább 5 felkiáltójel. A "legutolsó határidő" kifejezés az az időpont, amikor legelőször elolvasod ténylegesen az egész levelet, mit is akarnak egyáltalán. Jó esetben ilyenkorra kiderül, hogy útközben olyan paradigmaváltás történt (közigazgatásban ez azt jelenti: eltelt legalább 2 nap), ami az eredeti üzenetet okafogyottá teszi. Örvendezzünk félhangosan.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr456280770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noirp 2014.09.25. 18:32:14

"Annyit jelent, hogy valami túlkompenzáló félvezető-helyettes paprikajancsinak pont most jutott eszébe valami elkészítendő jelentés, hogy aztán 3 hónapig álljon a dolog a fiókjában."

Pica, mi a szent szart keresel te a munkahelyemen? Ha mög mán itt esz a lúg, ménem kopogsz be hozzám? :D :D Harmadik ajtó jobbra, gyanús növényekkel az asztalon.

Javaslatom a legközelebbi szóherélésre:

ASAP
süti beállítások módosítása