Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

és ez így hogy? minek? kinek? miért? nehogy már!

Európai értelemben vett

2014/05/28. - írta: Otm Shank

Egy elképzelt, tehát soha sehol nem létezett, ám a beszélő szerint „Nyugaton” mégis a valóságban létező, magas szellemi és erkölcsi színvonalon, észre hatóan és nem populista módon politizáló párt(eszmény) állandó jelzője (vö.: európai értelemben vett baloldal). Jellemzően olyanok használják, akiknek a magyar lakosság 99%-ához hasonlóan halványlila fingjuk nincs arról, hogy mi történik Nyugat-Európában (mert legfeljebb turistaként jártak Lido di Jesolóban, vagy bevásárolni Parndorfban), csak valami hagymázas elképzelésük van róla, miszerint ott mindenki intelligens és senki nem szidja senkinek az anyját, illetve ha mi is olyanok tudnánk lenni, akkor eljönne végre a századok óta óhajtott Kánaán. Egyféle magatartás helyes a használóival szemben: ütni, amíg mozog. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feleslegesszavaink.blog.hu/api/trackback/id/tr176222823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2014.05.29. 11:56:08

ennek kb. az ellentéte a balkáni állapotok. az egész Balkán egy gigantikus gettó ugyanis, ahol csak ordibáló, ok nélkül a levegőbe lövöldöző cigányok élnek.
süti beállítások módosítása